Przejdź do treści

Baza wiedzy

Zwalnianie rezerwacji on-line z obowiązkiem przedpłaty (zaliczki)

Jeśli klient rozpoczął opłacanie rezerwacji (przedpłata/zaliczka), ale nie ukończył tego procesu, to system po 10 minutach od utworzenia rezerwacji zmieni jej status "Anulowany", tym samym zwalniając dany termin innym klientom.

Jeśli podczas opłacania rezerwacji, płatność klienta zostanie odrzucona (na przykład z powodu braku środków na koncie) lub klient świadomie anuluje proces dokonywania płatności, system Timebox w ciągu kilku minut zmieni status rezerwacji na "Anulowany", tym samym zwolni dany termin dla innych klientów. 

Timebox w praktyce

Zobacz, jak działa program do umawiania wizyt — i sprawdź cennik.